Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, anunță că de luni începe lărgirea drumului Alexandria-București: Astăzi am adus utilajele

0
68

Secretarul general adjunct al Guvernului Orban, Cristi Barbu, a anunțat duminică la o întâlnire cu oamenii de afaceri din Teleorman că încep lucrările pe Drumul European 70, drum care leagă Alexandria de București. În prezența ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, a ministrului Tineretul și Sportului, Ionuț Stroe, dar și a celor doi candidați importanți ai PNL Teleorman la șefia Consiliului Județean Teleorman și la Primăria Alexandria, Eugen Pîrvulescu și Vera Mitran, Cristi Barbu a promis că de mâine (n.r.- luni, 21 septembrie) începe reabilitarea unuia dintre cele mai aglomerate drumuri din România: E 70.

“Guvernul Orban vine cu o investiție în județul dumneavoastră, și anume Drumul European 70, de mâine de apucăm de treabă, astăzi am adus utilajele. Vom face o jumătate de bandă în stânga, o jumătate de bandă în dreapta. Lățimea benzii va fi de 2,40 m. Vorbim despre un drum, zic eu, destul de bun, pe care eu și dumneavoastră, oamenii de afaceri să ajungeți mai repede la București. Și Guvernul Orban nu se va opri aici cu investițiile în Teleorman, atâta timp cât eu voi fi acolo, Eugen Pîrvulescu la Consiliul Județean, vă spun că voi fi aproape de dumneavoastră să demonstrăm la cei care n-au făcut nimic pentru acest județ că noi chiar vrem să facem. Nu vorbe, ci fapte!”, a spus Cristi Barbu.

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL, Organizația Teleorman, Cod mandatar: 21200012