România TV a difuzat duminică seară la ora 22 noi înregistrări explozive cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Domnu premier ne-a spus că suntem monitorizați. Numai că nu ne-a spus : bă, voi treceți la Executiv. O să  vină. E o poveste deocamdată. Dar trebuie să ne facem și noi treaba ca să putem contracara lucrurile astea. Dacă noi stăm și ei ne atacă și noi stăm și tăcem și înghițim, asta e. După decizia CCR mi-aș fi dorit să ieșim cu un dosar cu un ministru că mă gândesc totuși să presăm.  Sau mă rog ceva dosare importante. (…) Multă lume ne susține, dar deja trebuie să ieșim.  Dacă ne simt că nu mai avem curaj o să se urce cu picioarele pe noi, credeți-mă. Trebuie să găsim cu toată secția 3-4 dosare cu potențial. (…) Să supraviețuim. Să trecem de perioada asta grea că asta e important. (…) Aoleu mânca-ți-aș gura. (…) Mi-a venit inima la loc. Deci doi. Mai scoateți doi. Ieșim cu dosare, avem și softul din Anglia, așa frumos și ne mai vedem la 1 iulie, le-a spus Kovesi procurorilor DNA.

Cu Udrea mergem în față, suntem atât de hotăriți, afirmă Kovesi în noile înregistrări difuzate și care ar proveni din luna mai conform România TV.

CITIȚI ȘI: ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ CU KOVESI/ Uncheşelu, știţi ce-mi doresc: Să ajungem la domnul premier

După decizia CCR eu îmi doream să ieșim cu un dosar cu un ministru, a mai spus Kovesi în fața procurorilor DNA.

Imediat după aceste înregistrări, Elena Udrea a fost trimisă în judecată într-un nou dosar.

Dosarul cu OUG 13 mi l-am asumat eu. Eu mi-am asumat acest dosar împreună cu domnul Surugiu și cu domnul Uncheșelu. Nu au făcut nici un milimetru la stânga sau la dreapta fără să spun eu da, mai afirmă șefa DNA.

Să zică Curtea Constituțională că am derapat instituțional pentru ea, a mai susținut Kovesi

În înregistrare, Kovesi cere cel puțin 3 trimiteri în judecată lunar.

 

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?