ELEVII SEVERINENI CU REZULTATE MERITUOASE VOR FI PREMIAȚI

0
88

Elevii severineni, cu rezultate foarte bune la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi premiați de municipalitatea din Severin.

„Astăzi, în ședința Consiliului Local, am aprobat împreună cu colegii consilieri, proiecte de hotărâre pentru premierea elevilor severineni care au obținut rezultate bune și foarte bune la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din acest an. Dincolo de recompensa materială este vorba de o recunoaștere în primul rând morală din partea comunității, pentru efortul depus în obținerea acestor rezultate”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Astfel, cei care au obținut medii între 9.00 și 9.49 vor primi câte 300 lei, cei cu medii între 9.50 – 9.99 vor primi 400 lei, în timp ce elevii care au obținut media 10 vor fi recompensați cu suma de 2.000 lei fiecare.

„Felicit cadrele didactice pentru modul în care i-au pregătit pe viitorii liceeni și studenți severineni, dar și pe părinții care i-au susținut îndeaproape. Le mulțumesc colegilor consilieri liberali, care au venit cu un proiect în completare, pentru că indiferent de culoarea politică, astăzi a primat interesul comun al premierii performanței în educație. Sper ca tot ceea ce facem ca administrație, prin investiții în infrastructura școlară, să se răsfrângă asupra calității actului educațional și mai ales asupra rezultatelor merituoase, cu care orașul nostru se poate mândri în fiecare an”, a mai declarat primarul Marius Screciu.