spot_img
26.6 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeElena Udrea, noi dezvăluiri explozive despre Livia Stanciu

Elena Udrea, noi dezvăluiri explozive despre Livia Stanciu

-

Elena Udrea a relatat, marti seara 4 aprilie 2016, la Romania TV, ca cel care ar fi sustinut-o pe Livia Stanciu a fost deputatul PNL/PDL Mircea Toader. Potrivit Elenei Udrea, acesta ar fi rugat-o personal sa intervina si sa puna o vorba buna la presedintele Traian Basescu pentru actuala judecatoare CCR, scrie Lumea Justiției.

- Reclama -

Domnul Toader a sustinut-o pe Livia Stanciu cand a fost una dintre cele doua propuneri ale CSM la presedintia ICCJ. Domnul Toader a venit la mine si m-a rugat sa o sustin si eu in vederea numirii la presedintele de atunci, Traian Basescu. Doamna Livia Stanciu este parte a Sistemului. A fost cat timp a fost in fruntea ICCJ si asa s-a si mentinut – pentru ca la al doilea mandat a avut sustinerea categorica a domnului Coldea – iar in aceasta calitate de parte a Sistemului a luat anumite decizii la nivelul Inaltei Curti care au facut si fac si astazi posibil ca lantul prin care sunt executati adversarii sistemului sa se inchida cu condamnari. Avem camp tactic la nivelul justitiei confirmat de domnul general Dumbrava, care a fost posibil si acceptat de Livia Stanciu. Si ea, si Laura Codruta Kovesi, la momentul numirii in functii au beneficiat de sustinerea ceruta a unor oameni pe care ulterior s-au straduit cu varf si indesat sa-i infunde. Eu sunt una dintre aceste persoane. Pe principiul toti cei care ne-au sustinut si stiu niste lucruri despre noi trebuie discreditati si inlaturati din viata publica (…) Domnul Toader nu este un lider politic relevant. Familia dansului are o relatie de prietenie cu familia doamnei Stanciu. Sotia lui este prietena cu doamna Stanciu. Eu cand spun ca este evident o strategie de inlaturare prin compromitere prin dosare penale si condamnari, ma refer la persoane care reprezinta slabiciuni ale varfurilor Sistemului”, a spus Udrea.

Doamna Stanciu daduse atunci o decizie, ca parte din complet, de condamnare a primarului Gutau. CEDO a spus apoi ca acea condamnare nu a fost legala, dupa ce toata lumea a spus ca nu a fost o condamnare legala, pentru ca doua instante il achitasera, dar a fost condamnat cu 2-1 de un complet din care facuse parte doamna Stanciu. Eu am intrebat atunci: ‘bun, o sustinem, dar cum Dumnezeu a facut parte din completul care l-a condamnat pe Gutau in conditiile in care 2 instante il achita si apoi un judecator din 3 se opune condamnarii?’. Domnul Toader a spus ca verifica si dupa cateva zile s-a intors si a spus asa: ca doamna Stanciu l-a condamnat pe Gutau pentru ca nu a stiut ce vrea presedintele Traian Basescu. Imi asum ce va spun acum, chiar daca este cuvantul meu impotriva celui al domnului Toader”, a mai afirmat ea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...