spot_img
17 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăActualitateElena Udrea: Ne pasă de drepturile homosexualilor, de drepturile consumatorilor de droguri...

Elena Udrea: Ne pasă de drepturile homosexualilor, de drepturile consumatorilor de droguri (vezi inițiativa legislativă a lui Cioloș pentru dezincriminarea consumului de droguri), dar suntem indiferenţi când vine vorba despre drepturile copiilor, ale mamelor și ale familiei tradiționale

-

O decizie CEDO de zilele trecute spune că România încalcă drepturile persoanelor de același sex de a-şi întemeia o familie. Atât le-a trebuit „progresiştilor” care au şi început să exercite o presiune susţinută asupra Parlamentului, solicitând modificarea Codul Civil pentru a permite casătoriile între persoanele de același sex.Toți cei care susțin această modificare invocă obligativitatea respectării Deciziei CEDO! Serios??? Dar unde erau aceștia când Parlamentul European prin Recomandările 12(2012), 5(2018) și 22(99) au stabilit că țările europene trebuie sa fie preocupate de respectarea drepturile copiilor de a crește în familie și de a rămâne în contact parmanent și de calitate cu părinții care sunt condamnați, afirmă pe Facebook Elena Udrea.

- Reclama -

Drept urmare, au recomandat statelor să găsească metode alternative de executare a pedepselor pentru mame prin care să se evite separarea lor de către copiii minori și trimiterea acestora în pușcării. S-a făcut măcar o discuție despre obligația României de a pune în practică acestă politică europeană de a respecta CEDO și PSUE, despre dramele zecilor de mii de copii și familii ale căror mame sunt în pușcărie pentru că România este singura țară care nu aplică aceste reguli europene??Ne pasă de drepturile homosexualilor, de drepturile consumatorilor de droguri ( vezi inițiativa legislativă a lui Cioloș pentru dezincriminarea consumului de droguri), dar suntem indiferenţi când vine vorba despre drepturile copiilor, ale mamelor și ale familiei tradiționale, mai spune Udrea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img