spot_img
32.9 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăActualitateElena Udrea din pușcărie: Rămășitele Statului Paralel cu Coldea in frunte, se...

Elena Udrea din pușcărie: Rămășitele Statului Paralel cu Coldea in frunte, se reactivează cu o strategie bine pusă la punct și cu resurse financiare importante obținute din contracte cu statul

-

Interviul pe care l-am acordat Ancai Alexandrescu si care se va difuza in seara aceasta la Realitatea Tv a durat, din pacate, doar 45 de minute si s-a derulat intr-un ritm foarte alert. Au rămas foarte multe lucruri de spus despre anii trecuți, dar mai ales despre prezent si viitor, punand un accent deosebit pe campaniile electorale din anul 2024.Cum in conducerea tarii se vor produce schimbari majore (de la presedinte, guvern, parlament si pana la primarul celei mai mici comune) jocurile pentru preluarea puterii au inceput si papusarii lucreaza asiduu din umbra. Ramasitele 《statului paralel》 cu Coldea in frunte, se reactivează cu o strategie bine pusa la punct si cu resurse financiare importante obținute din contracte cu statul, afirmă Elena Udrea pe Facebook.

Justitia va fi implicata din nou in lupta electorala-cum se tot intampla de un amar de vreme- insa de data aceasta noutatea este ca se vor confrunta cele doua tabere: nationalistii de la Bucuresti cu progresistii neomarxisti-sorosisti condusi de la Bruxelles de Kovesi. Acestia din urma vor veni cu propriul lor candidat pentru alegerile prezidentiale. Soarta Romaniei pentru urmatorii zece ani a început deja sa fie scrisa!In 2014 binomul SRI DNA( plus ICCJ) a „jucat” pe fata la alegeri. Avatarul de azi al binomului v-a „juca” din nou. De data aceasta cu ajutorul justitiei din Luxemburg, acolo unde se afla sediile CJUE si ale Parchetului European. Cazul meu a fost debutul si testarea acestui plan, accentuand puterea personala a unora. Sa privim doar la incalcarea deciziei CCR in Gala Bute, care nici pana azi nu a fost sanctionata si indreptata. Oare Constitutia si suveranitatea Romaniei nu sunt si ele subrezite prin neacceptarea unei decizii clare si transante a CCR-ului?De ce au achiesat cei de la Bucuresti la decizia venita din Luxemburg, in detrimentul celei corecte, data prin verdictul CCR?De ce au vandut suveranitatea tarii precum au vandut Petromul in 2004? Ramane sa va spun in interviul viitor, daca va mai avea loc.Totul cu probe, evident!, mai spune Udrea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img