spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriElena Udrea, dezvăluiri despre Maior și Coldea: Dîncu făcea sondaje pentru SRI,...

Elena Udrea, dezvăluiri despre Maior și Coldea: Dîncu făcea sondaje pentru SRI, le discutam în locuri discrete

-

„Iată că povestea între mine si Kovesi este fără sfârşit. Am aflat astăzi, de la RTV, despre  disjungerea referitoare la plăţile din campania electorală. Nu stiu mai mult. Dar, ştiu că rezultatul sondajelor candidatului  PMP le discutam cu domnii Maior şi Coldea. Comentam sondajele Caselor apropiate SRI. Dîncu le făcea pentru SRI şi le discutam cu ei”, a declarat vineri seară la România TV Elena Udrea.

- Reclama -

Întrebată  de Victor Ciutacu unde se întâlneau, Elena Udrea a răspuns că: „Le dezbăteam pe unde puteam si noi… locuri discrete (…). Sondajele pe care le aveam noi la partid, făcute de nişte americani le analizam cu cei doi. Erau foarte interesaţi de succesul meu cu PMP-ul”.

„Mă surprinde că la momentul respectiv activitatea de consultanţă electorală  nu stârnea suspiciunea că banii erau din acţiuni de corupţie cum se crede acum. Domnul  Coldea nu era preocupat de asta. Nu era nicio preocupare cu ce se plăteau sondajele la vremea aceea”, a continuat Elena Udrea.

Elena Udrea, a dezvăluit la România TV că DNA pregăteşte un nou dosar în care cercetează finanţarea campaniei prezidenţiale a fostei şefe a PMP.

Activitatea de consultanta electorala era cunoscuta la SRI. Eu sunt linistita si cred ca aceste servicii au fost platite legal, daca era ilegal Coldea si Maior stiau. La un moment dat i s-a cerut si fostului meu sot Dorin Cocos sa plateasca niste sondaje. A platit sondaje de opinie la solicitarea lui Coldea si Maior, a punctat Elena Udrea.
ÎNREGISTAREA EMISIUNII:

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...