spot_img
13.6 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăhighlightElena Udrea: Dacă mă apuc să scriu denunţuri pe unii din PDL...

Elena Udrea: Dacă mă apuc să scriu denunţuri pe unii din PDL i-ar aştepta mulţi ani de puşcărie

-

Elena Udrea a lansat, miercuri, un atac la adresa foştilor colegi din PDL, după aflarea rezultatului votului din Camera Deputaţilor, legat de reţinerea şi arestarea sa. Aceasta a spus că dacă ar face denunţuri la adresa unor liberali, „pe mulţi i-ar aştepta puşcăria”.

Elena Udrea a precizat, miercuri, după aflarea votului din Camera Deputatilor, că dacă ar face denunţuri la adresa unor liberali, pe mulţi i-ar aştepta puşcăria. „Eu mă mir despre unii colegi de la PDL care votau azi (miercuri – n.r.) şi despre care dacă mă apuc să scriu denunţuri, i-ar aştepta mulţi ani de puşcărie. Eu mă întreb dacă ei dorm liniştiţi noaptea, pentru că şi eu am o memorie şi-mi aduc aminte lucruri. Ipocrizia este maximă. Atunci când vorbim de finanţarea partidelor, ar trebui să fim oneşti, toate partidele s-au finanţat la fel”, a declarat aceasta la România TV.

- Advertisement -

M-a surprins atitudinea unora dintre colegi, care dacă ar fi să comparăm corectitudinea mea şi a lor, diferenţa e mare în defavoarea lor. Cât mai am minţile la mine, denunţuri nu o să fac„, a spus Elena Udrea la România TV.

udreartvElena Udrea va putea fi urmărită penal şi reţinută, în condiţiile în care rezultatul final al votului Camerei Deputaţilor privind cererea de reţinere a fost de 123 de voturi pentru şi 119 împotrivă, în timp ce solicitarea de arestare a fost respinsă.

- Advertisement -

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img