Elena Udrea: Când vreodată în vremurile trecute când doamna Kovesi chema țintele pe care și le făcuse împreună cu Coldea și ieșeau încătușate de acolo?! Când vreodată drepturile astea măcar îți puteai imagina că îți sunt respectate? Sunt revoltată

0
17

Elena Udrea se declară revoltată de argumentele prezentate de Laura Codruța Kovesi la ieșirea de la audieri, transmite romaniatv.net.

„Doamna Kovesi invocă acum faptul că nu i s-au respectat drepturile procesuale, pe care eu cel puțin nici n-am îndrăznit, nici nu-mi imaginam că-mi pot fi respectate.Dânsa nu a avut dreptul să vadă dosarul: nu l-a avut până azi, dar i s-a dat dreptul de mâine. Păi în cazul meu a fost vorba să mi se admită cererea de a vedea dosarul înainte de a da declarație? ! Declarațiile s-au dat mereu în orb. Dânsa vine cu avocați și spune n-ar vrea să rămână și pentru al doilea dosar că avea ceva de făcut. E treaba avocatului! Dar a avut avocat… Când vreodată în vremurile trecute când doamna Kovesi chema țintele pe care și le făcuse împreună cu Coldea și ieșeau încătușate de acolo?! Când vreodată drepturile astea măcar îți puteai imagina că îți sunt respectate? Sunt revoltată! Să invoci toate abuzurile pe care tu le-ai făcut și să te plângi că nu ți s-au respectat drepturile în condicțiile în care constatăm că îți sunt respectate și să folosești tot felul de tertipuri pentru a nu da declarații și a prelungi doar-doar se întâmplă ceva cu Secția Specială… De a invoca faptul că e o strategie să ajungă procuror european… Școala asta și tipul acesta pentru a împidica oameni să ocupe funcții dânsa a practicat-o ani de zile (n.r.: tonul Elenei Udrea este în creștere). Dânsa a ieșit ca unele din victimele pe care le-a făcut în druntea DNA. Laura Codruța Kovesi se apără ca penalii” a spus Elena Udrea la emisiunea România9 la TVR, realizată de Ionuț Cristache.