spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir: Kovesi o să putrezească în pușcărie/ Portocală și Onea au...

Colonelul Dragomir: Kovesi o să putrezească în pușcărie/ Portocală și Onea au turnat-o pe fosta șefă a DNA

-

O mincinoasa penibila. Penala Kovesi. Pai pe mine m-a citat cineva? Ati venit cu mascatii sa duceti voi copii la gradinita si la scoala mizerabililor ca eram periculos. Pai mie mi-a aratat cineva vreun document din dosar in afara de o acuzatie scuipata de o javra penala de procuror militar DNA? Pai mie mi-ati pus la dispozitie dosarul? Dupa sase luni o parte, dupa un an alta parte, tortionari abuzivi.Kovesi o sa putrezeasca in puscarie. Fara mila, nu ne vom lasa pana nu veti plati pentru tot!, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Unele surse de presă spun că Kovesi ar fi fost denunțată de Negulescu și Onescu de la DNA Ploiești.

- Advertisement -
Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, sustine o declaratie de presa dupa semnarea decretutului de revocare a sa, de catre presedinte, luni 9 iulie 2018, la sediul DNA din Bucuresti. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare pentru represiune nedreaptă în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu şi Lucian Onea, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. În acest dosar, Onea şi Negulescu sunt sub control judiciar.

Laura Codruţa Kovesi a declarat, la ieşirea de la Secţia de anchetă a magistraţilor, că după ce a spus că nu poate să dea declaraţii în dosarul extrădării lui Popa pentru că nu a studiat cazul, în birou au intrat mai mulţi avocaţi care au anunţat-o că mai este învinuită într-un dosar.

- Advertisement -

„Am fost împiedicată să dau declaraţie. Dorinţa mea a fost să lămuresc cât mai repede acele fabulaţii. Am făcut o cerere prin care am solicitat să văd dosarul şi pentru a cunoaşte acuzaţiile. În 15 februarie mi s-a adus la cunoştinţă că sunt învinuită, dar eu nu am primit detaliile. A stabilit să am acces la documente în perioada 8-14 martie. Astăzi am fost îm imposibilitate de a da declaraţie pentru că nu am avut acces la acuzaţii. Mi s-a spus că trebuie să rămân în birou. Am întrebat dacă pot să plec şi să aştept citaţia. Mi s-a zis că nu şi mi s-a spus că sunt acuzată într-un alt dosar”, a declarat Laura Codrua Kovesi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img