spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăDezvaluiriElena Udrea, aruncă bomba: Nu vorbește nimeni despre cei care atribuiau direct...

Elena Udrea, aruncă bomba: Nu vorbește nimeni despre cei care atribuiau direct contracte în guvernarea Boc.UDREA ÎI INDICĂ PE CEI 9

-

Elena Udrea a postat, din nou, vineri seară pe facebook. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe), aruncă pisica Udrea.
În guvernul Boc 1 din 2009, funcțiile respective au fost ocupate de:
Ministerul Finanțelor Publice Gheorghe Pogea
Ministerul Economiei Adriean Videanu
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Radu Berceanu
În guvernul Boc 2:
Ministerul Economiei și Comerțului Ion Ariton
Ministerul Finanțelor Publice Sebastian Vlădescu, Gheorghe Ialomițianu, Mihai Șeitan, Ioan Botiș
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Anca Boagiu
POSTAREA ELENEI UDREA:
În goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept “mama corupţilor”, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe).
Sunt foarte mândră de ce am realizat ca ministru pentru români şi cred că, dacă oamenii care mă critică astăzi ar fi făcut măcar jumătate din cât am făcut eu, România era acum într-o situaţie mult mai bună. Programul “Schi în România” reprezintă una dintre cele mai mari reuşite în materie de infrastructură de după Revoluţie: a generat mii de locuri de muncă, venituri de zeci de milioane de euro la stat şi a oferit oportunităţi unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de către primării – deci, dacă există fapte de corupţie, acolo trebuie căutate.
Ca ministru, am făcut tot posibilul pentru a limita corupţia: am introdus standarde de cost, am limitat adiţionalele la contractele cu statul, am făcut plăţile la vedere în funcţie de ordinea în care veneau facturile şi le-am cerut public constructorilor să facă mai degrabă ceva pentru România decât să dea şpăgi funcţionarilor de prin minister.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img