spot_img
22 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăSpecialElena Udrea, arest la domiciliu

Elena Udrea, arest la domiciliu

-

Elena Udrea va sta în arest la domiciliiu, au decis judecătorii ÎCCJ. Înalta Curte pentru Casație și Justiție (ÎCCJ) a înlocuit marți măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul deputatului Elena Udrea. Decizia este definitivă.

- Reclama -

Potrivit deciziei, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.

- Advertisement -

Instanţa îi atrage atenţia că în caz de încălcare a oricăreia dintre aceste obligaţii, se poate dispune din nou arestarea ei preventivă. Arestul la domiciliu a fost dispus pentru perioada 17 februarie – 17 martie inclusiv, pentru fapta de trafic de influenţă, în legătură cu denunţul lui Dinu Pescariu.Fostul ministru Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Microsoft.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img