spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvaluiriElan Schwartzenberg: Cosmin Gușă pe lista neagră a Israelului și SUA

Elan Schwartzenberg: Cosmin Gușă pe lista neagră a Israelului și SUA

-

Datorită unor repetate afirmații tendențioase la adresa evreilor în general și a Statului Israel în particular – și nu mă refer la micul nostru schimb de replici – ești trecut în mod oficial pe o lista cu acest gen de „personalități” în Israel, dar și în Statele Unite ale Americii, a precizat Elan Schwartzenberg într-un drept la replică trimis Evenimentului Zilei, care a publicat declarațiile co-patronului Realitatea TV, Cozmin Gușă.

Gușă afirmase că Schwartzenberg este un apropiat al premierului israelian Benjamin Netaniahu și că interviul ar fi opera SIE, spionajul extern românesc.

- Advertisement -

Acest fapt (n,red-trecerea pe lista neagră) exclude automat orice fel de relații privilegiate cu USA sau cu orice factori decizionali de acolo deoarece persoane de teapa ta nu au „acces”de nici un fel. Spun asta pentru că insiști și intoxici opinia publică cu „înaltele tale contacte în USA”. Zero! Nu te mai îmbăta cu apă rece și nu mai abera în spațiul public! Faptul că ai făcut  un curs de mâna a treia în USA nu înseamnă nimic. Tu trebuie să te preocupi să rămână Moncea în funcție pentru a nu ți se închide prăvălia (vezi că dacă n-ai portavoce, te schimbă Vizer din post) și să continui să-i ridici ode lui Kovesi că să nu va bage la beci. Punct. ,mai susține Schwartzenberg.

Elan Schwartzenberg i-a acuzat într-un interviu la B1 pe Cosmin Gușă și Maricel Păcuraru că i-ar fi furat Realitatea Tv cu sprijinul SRI.

- Advertisement -

În 2012, omul de afaceri ar fi preluat postul tv de la familia lui Sorin Ovidiu Vîntu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img