spot_img
3.4 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeDăncilă îl amenință cu demiterea pe ministrul Transporturilor

Dăncilă îl amenință cu demiterea pe ministrul Transporturilor

-

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că până pe 11 martie va fi prezentat un program etapizat privind obiectivele care trebuie îndeplinite în domeniul transporturilor, dar şi că ministrul de resort va răspunde cu funcţia în cazul în care nu vor fi realizaţi în acest an 60 de kilometri de autostradă.

- Reclama -

„Am avut mai multe întâlniri cu ministrul Transporturilor. Vrem să vedem un plan până pe 10-11 martie, un plan foarte bine documentat, cu etape, etape urmărite, cu persoanele care să răspundă de fiecare etapă în parte, cu o evaluare a noastră, din două în două săptămâni, astfel încât atunci când venim în faţa opiniei publice tot ceea ce promitem să fie şi transformat în realitate. (…) Fiecare persoană care este responsabilă de un anumit termen va trebui să îl respecte. Nu va exista niciun fel de credibilitate acordată pentru o întârziere a unui termen, decât dacă vor fi lucruri obiective şi care au intervenit pe parcurs, legate de aceea perioadă, dar fiecare va trebui să se încadreze în acel termen, pe fiecare etapă pe care şi-a propus-o în planul lui. Inclusiv ministrul”, a precizat Dăncilă, duminică, la România TV.

Ea a subliniat că unul dintre obiectivele pentru acest an este realizarea a 60 de kilometri de autostradă.

„Anul acesta ne-am propus 60 de kilometri de autostradă, şi îi vom face. Iar până la sfârşitul anului 2020 vom face cei 350 de kilometri de autostradă pe care îi avem incluşi în program. Mai mult, vom achiziţiona încă 27 de nave Tarom. Am achiziţionat deja trei, vom mai achiziţiona până la sfârşitul anului 2020”, a explicat ea.

Întrebată dacă ministrul va răspunde cu funcţia, în cazul în care în anul acesta nu vor fi realizaţi cei 60 de kilometri de autostradă, ea a răspuns afirmativ.

„Categoric, da (va răspunde cu funcţia, n.r.). Avem etapizat programul, cu termene, şi fiecare va trebui să răspundă de termenul respectiv, de etapa care trebuie îndeplinită”, a punctat ea.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img