Editorialist Romania LIbera: Violatorii de la Vaslui ar trebui asasinati

0
683

Cel mai șocant articol din presa ultimei perioade este, probabil, editorialul de ieri al ”României libere”, în care autorul afirmă că cei șapte violatori de la Vaslui ar trebui asasinați cu sînge rece de către tatăl victimei, pentru că merită să plătească prețul suprem pentru fapta lor, iar tribunalele românești sunt corupte, scrie inpolitics.ro.

”Dacă aș fi fost tatăl fetei din Vaslui, aș proceda în același fel. Nu mi-ar păsa de deciziile Tribunalului Vaslui, pentru că știu că tribunalele sunt corupte, iar statul la fel de corupt. Nu mi-ar păsa de reacția „comunității“ și nici de publicitatea cazului. Aș acționa în secret, pe tăcute, pentru a fi sigur că fiecare din cei șapte va plăti prețul suprem pentru fapta lor”, scrie Cristian Campeanu.

Editorialistul ”R.L.” amintește legendara, dar și ilegala operațiune ”Mînia lui Dumnezeu”, a Mossadului, din anii 70, în urma căreia au fost vînați și asasinați, unul cîte unul, autorii atentatului contra sportivilor israelieni de la Jocurile Olimpice Munchen 1972.

”Oricum, cel mai probabil este că s-ar întâmpla de la sine. Crima organizată, așa nemiloasă cum este, are propria etică și există șanse minime ca, odată condamnați, autorii violului să supraviețuiască timpului petrecut în închisoare. În alte părți ale lumii apar frecvent știri despre violatori de copii care, scăpați din neglijență voită sau nu în mijlocul celorlalți condamnați, sfârșesc torturați și uciși în închisoare. Dacă aș fi tatăl fetei, aș face tot ce pot să nu las lucrurile la voia sorții” conchide editorialistul.