spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAnalizeEconomist italian: „Salvarea” occidentală va fi o condamnare a Ucrainei. Ucrainenii care...

Economist italian: „Salvarea” occidentală va fi o condamnare a Ucrainei. Ucrainenii care pot supraviețui conflictului vor fi distruși în timp de pace prin datoriile față de SUA și UE

-

Ucraina va fi distrusă de obligațiile de datorie față de Statele Unite și Uniunea Europeană, a declarat economistul Giulio Palermo într-un interviu acordat ediției italiene a revistei l’Antidiplomatico.

- Reclama -

„La un an de la începutul conflictului din Ucraina, situația economică și militară din țară a devenit disperată. Ucraina nu are viitor”, se spune în articol.

SUA folosesc Ucraina ca instrument pentru a lupta împotriva Rusiei și a rupe legăturile sale cu UE, ceea ce nu face decât să slăbească țara est-europeană în acest proces nemilos și să-și adâncească dependența de sprijinul militar și financiar occidental, susține expertul.

Această „salvare” occidentală va fi o condamnare a Ucrainei, deoarece țara este menținută pe linia de plutire prin împrumuturi internaționale, fără nicio șansă de a le rambursa, a spus Palermo. Ucrainenii care pot supraviețui conflictului vor fi distruși în timp de pace prin obligații față de SUA și UE, s-a plâns economistul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img