spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăEconomieAgricultura”Ecologistul” Dragoș Bucurenci acuzat: Mă oripilează ipocrizia! Nu ai nici o rușine!

”Ecologistul” Dragoș Bucurenci acuzat: Mă oripilează ipocrizia! Nu ai nici o rușine!

-

De la 1 iulie 2019 Dragoș Bucurenci se alătură echipei de management a Philip Morris România (PMI) ca Director de Comunicare. În această calitate, va gestiona comunicarea companiei cu publicul extern (consumatori și media), a anunțat luni compania.

- Reclama -

Ma oripileaza ipocrizia! Trebuie sa fie f misto sa nu ai nicio rusine. Not! Dragos Bucurenci spune: „. Am fost alături de proiectul IQOS încă de la începutul lansării sale în România, în calitate de consultant de comunicare, și cred că România, care a fost a patra țară în care acest produs a fost lansat, are șansa de a se afla în epicentrul unei revoluții globale.” Stiti de ce suntem in „epicentrul” asta? Fiindca 30% din copiii romani peste 10 ani fumeaza, iata „viitorul fara fum” de care vorbeste Dragos mistificand realitatea. Este cea mai mare rata de fumatori minori din UE „epicentrul” acestei politici de racolare a minorilor.De la Hope and Homes for Children, de la luptator anti fumat, la manager de comunicare al unei companii care are ca tinta fumatorul de gadget, adolescentii, copiii. Nici nu va spun ce supriza neplacută, a scris jurnalista Paula Rusu pe facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...