spot_img
23.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeEchipa lui Biden: O să îl ”expulzăm” pe Trump din Casa Albă...

Echipa lui Biden: O să îl ”expulzăm” pe Trump din Casa Albă dacă refuză să-şi recunoască înfrângerea

-

Un purtător de cuvânt al lui Joe Biden, candidatul democrat la preşedinţia SUA, a ameninţat vineri să-l ”expulzeze” pe Donald Trump de la Casa Albă dacă el va refuza să-şi recunoască înfrângerea, care pare din ce în ce mai probabilă, informează AFP conform Agerpres.

- Reclama -

Joe Biden, 77 de ani, este vineri la un pas să acceadă la Casa Albă după ce a înregistrat un avans în voturile din statul-cheie Pennsylvania, unde procesul de numărare continuă, însă Donald Trump pare hotărât să conteste verdictul voturilor. Niciun învingător nu a fost încă declarat oficial.

„Americanii vor decide deznodământul acestor alegeri”, a declarat vineri Andrew Bates, un purtător de cuvânt al lui Biden. „Iar autorităţile americane sunt perfect capabile să-i expulzeze pe intruşi de la Casa Albă”, a adăugat el.

Într-o numărare a voturilor care avansează foarte încet, tendinţa s-a inversat la începutul dimineţii de vineri: devansat la începutul scrutinului de marţi în Pennsylvania, acum fostul vicepreşedinte democrat are un mic avans în faţa preşedintelui republican.

Dacă fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama va câştiga în Pennsylvania, el va deveni al 46-lea preşedinte al SUA, pe 20 ianuarie, indiferent care va fi rezultatul în alte state americane.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...