spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu: Nu avem dreptul să furăm un an din viaţa copiilor

Ciolacu: Nu avem dreptul să furăm un an din viaţa copiilor

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Buzău, că politicienii nu au dreptul „să fure” un an din viaţa copiilor, criticând astfel măsura Guvernului de a trece cursurile în sistem online.

- Reclama -

„În drum spre Buzău, am tot vorbit cu domnul Rafila. Eu nu sunt un specialist, însă recomandarea OMS în acest moment este ca şcolile să rămână deschise. În toate statele europene şcolile sunt deschise. Nu avem dreptul, noi politicienii, în urma unor decizii politice făcute de acest Guvern, să furăm un an din viaţa copiilor. Să le luăm copiilor dreptul de a se educa. Că sunt incompetenţi şi nu au ştiut după 6 luni cum să deschidă şcolile, că nu ştiu cum să se implice şi că ar trebui să discute cu specialiştii e cu totul altceva. A fost în Franţa domnul Orban, în Franţa funcţionează şcolile, la noi le închid”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...