spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriDupă ce i-a transmis lui Iohannis că nu se vor putea întâlni...

După ce i-a transmis lui Iohannis că nu se vor putea întâlni la ONU, Trump l-a invitat pe premierul bulgar

-

Președintele american Donald Trump l-a invitat pe premierul bulgar Boiko Borisov la New York. Invitația survine după ce Trump i-a scris lui Klaus Iohannis transmițându-i că nu există posibilitatea de a se întâlni la reuniunea ONU.

- Reclama -

„Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a primit o invitaţie personală din partea administraţiei preşedintelui SUA, Donald Trump, de a participa la reuniunea din cadrul celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite de la New York, din 24 septembrie”, a anunţat consilierul lui Borisov, Rumiana Băcivarova conform Novinite.bg.

Declaraţia sa a fost făcută în contextul scandalului din ultimele zile din Bulgaria, legat de faptul că premierul, şi nu preşedintele ţării, Rumen Radev, va conduce delegaţia bulgară. La eveniment, Bulgaria va fi unul dintre amfitrionii summitului „Apelul global la acţiune pentru abordarea problemei mondiale a consumului de droguri”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...