spot_img
8.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăBasarabiaDupă ce au promis UE că vor face guvern, liderii pro europeni...

După ce au promis UE că vor face guvern, liderii pro europeni de la Chișinău s-au certat din nou

-

Blocaj continuu în cadrul negocierilor pentru crearea coaliției de guvernare, transmite unimedia.info. Reprezentanții Partidului Liberal au părăsit mai devreme consultărilor și au anunțat o pauză de câteva ore, fără a face alte declarații.
Liderul Democrat, Marian Lupu, a sugerat că nu se reușește să se ajungă la un compromis cu liberalii. „Nicio mişcare. Este un blocaj total continuu. Chemăm toate forţele sănătoase să participe la deblocarea situaţiei şi stabilirea guvernării”, a declarat acesta potrivit unimedia.
Liderul PLDM, Vlad Filat nu a oferit mai multe detalii. „Trebuie să constat că este acest blocaj, dar continuăm să muncim. Sper să reușim. Nu pot să ofer detalii, până la finalizarea negocierilor nu voi oferi noi detalii. Când vom finaliza negocierile,probabil vom avea și anumite clarificări. Până la ora 15:00 vom mai discuta. Ședința Parlamentului a fost convocată și ea va avea loc. Vom demara procedura de alegere a conducerii Parlamentului, cu sau fără participarea Partidului Liberal”, a spus acesta.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img