DUPĂ CE A TERMINAT PRODUCȚIA DE MĂȘTI ÎN ROMÂNIA, PNL A ÎNCEPUT SĂ VÂNDĂ GOGOȘI CU MIROS DE GAZ ÎN MEHEDINȚI

0
58

Ministrul Popescu și finul de la Prefectura Mehedinți, Cristinel Pavel, au adunat mai mulți primari din județ să-i aburească la propriu! Gogoșile electorale au anul acesta miros de gaz, după cum i-a amăgit pe primari că vor aduce gazele naturale și în cele mai îndepărtate comune. Mulți dintre primari au mers din curiozitate să afle ce li se propune concret, iar după ședință, au afirmat că proiectul este mult prea ambițios pentru capacitățile prefectului de a le implementa în Mehedinți. 

De fapt, prefectul cu pretenții de profesionist nici n-a fost în stare să le spună primarilor în ce constă proiectul… nu apucase să scrie pe hârtie că nașu’ când i-a explicat, a vorbit prea repede și nu i-a dat timp de notițe…

Domn’ prefect desemnat să se ocupe de gaz în județ nici pe ajutorul nașului nu se poate baza prea mult din moment ce și el a dat de gard cu singurul proiect cu care s-a lăudat în pandemie. A promis că România va produce măști de protecție pentru necesarul intern și pentru export și până acum, Romarm, aflată în subordinea ministrului Popescu nu a produs nicio mască.

Ce vor să spună primarii e că nu vor să se mai lase amăgiți și prostiți de liberali, mai cu seamă că nici oamenii de la țară nu sunt dornici să investească zeci de mii de lei să tragă gazul în casele îmbătrânite, unele din chirpici… nici n-ar putea. Dar ce nu face omul în speranța că va câștiga încrederea unui primar și va mai lua un vot de ici, de colo, la viitoarele alegeri! Vorba aia… gura nu îi doare să promită acum, că oricum, un proiect ca cel prezentat ar dura ani de zile și dacă ar fi pus în aplicare de oameni capabili.

Suntem abia la început… iar până la alegeri mai sunt câteva luni. Cine știe cu ce ne mai aburesc liberalii până atunci! Așteptăm cu interes!