spot_img
31.1 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăAnalizeDupă ce a făcut mai multe dezvăluiri despre BINOM, DNA i-a mai...

După ce a făcut mai multe dezvăluiri despre BINOM, DNA i-a mai făcut un dosar lui Dan Andronic

-

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor, după ce a primit 3,8 milioane de dolari de la un om de afaceri, în acelaşi dosar urmând să fie judecat şi jurnalistul Dan Andronic, care a făcut mai multe declaraţii mincinoase, în faţa procurorilor, conform DNA.

- Reclama -

Jurnalistul Dan Andronic a scris, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, după ce a fost trimis în judecată de DNA, că procurorii anticorupţie i-au verificat toate tranzacţiile financiare şi au căutat să „îl agaţe cu ceva”, dar „au rămas la mărturie mincinoasă”.

„Dosarul în care m-am procopsit cu o mărturie mincinoasă este cel legat de cumpărarea EvZ. Dosar început în 2015, la insistenţele lui Florian Coldea. După ce am fost doi ani martor, doi ani în care au verificat toate tranzacţiile financiare, toate transferurile şi au căutat să mă agaţe cu ceva, au rămas la mărturie mincinoasă. Am înţeles de acum o lună, când au schimbat tactica că nu am cum să scap de furia lui Kovesi, mai ales după ce povestisem şi episodul cu Pomana Porcului. Parcă nu-mi ajunsese Sufrageria lui Oprea”, a scris Andronic, pe pagina sa de socializare.

Jurnalistul a precizat că procurorii au „căutat ceva prin care să atace EvZ”.

„Ceea ce scriem o scoate din minţi pe LCK, sau după cum le-am spus, noi scriem articole, voi faceţi dosare! Oricum replica procurorului: Pentru că mărturia dvs. îi este favorabilă Elenei Udrea, o consider mincinoasă, mi se pare definitorie pentru modul în care se fac anchetele în România. Oricum este admirabil cum DNA protejează „băieţii deştepţi”. Eu sunt mai fraier”, a scris Dan Andronic, pe Facebook.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...