spot_img
6.1 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAnalizeDuma de Stat rusă interzice propaganda LGBT

Duma de Stat rusă interzice propaganda LGBT

-

Duma de Stat a aprobat joi cea de-a treia lectură a unui proiect de lege care interzice propaganda care promovează relațiile sexuale netradiționale, pedofilia și informațiile capabile să determine pe cineva să solicite o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului.

- Reclama -

Proiectul de lege interzice propaganda LGBT în mass-media, pe internet, precum și în reclame, cărți și filme. De asemenea, vor fi interzise orice apel pentru schimbarea sexului în rândul minorilor pe internet, în mass-media și în cărți, servicii audiovizuale, filme și reclame.

În plus, filmele care conțin materiale cu propagandă care promovează relații sexuale netradiționale sau preferințe vor fi interzise de la proiecție. Conform interdicției, copiii vor avea acces limitat la informațiile LGBT pe platformele audio sau video plătite. De exemplu, spectatorilor li se va cere să introducă un cod sau să facă alți pași pentru a-și verifica vârsta. Cei sub 18 ani nu vor putea accesa informațiile LGBT.

Proiectul de lege prevede, de asemenea, interzicerea vânzării de mărfuri, inclusiv articole importate, care conțin materiale care sunt responsabile administrativ sau penal pentru diseminarea oricăror informații de acest fel. O prevedere privind propaganda relațiilor sexuale netradiționale, pedofilie și informații care pot determina minorii să solicite o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului va fi adăugată la legea care protejează copiii de orice informație care le dăunează sănătății sau dezvoltării.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img