spot_img
16.8 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăAnalizeDuma de Stat de la Moscova vrea ca ambasadorul american să depună...

Duma de Stat de la Moscova vrea ca ambasadorul american să depună mărturie privind laboratoarele biologice secrete din Ucraina

-

Președintele Dumei de Stat ruse, Vyacheslav Volodin, le-a ordonat parlamentarilor să invite trimisul american Lynne Tracy la Duma de Stat din cauza lipsei de răspuns din partea subsecretarului de stat pentru afaceri politice al SUA, Victoria Nuland, la invitația comisiei pentru laboratoare biologice.

- Reclama -

„Aceasta este o lipsă de respect față de parlament. Țara care declară standarde ale democrației nu numai că le încalcă ea însăși, ci și face totul pentru ca acestea să înceteze să mai existe. Invită-l pe trimisul SUA aici și întreabă-o, să răspundă pentru prezența lui Nuland, lăsați-o să depună mărturie în fața comisiei, în fața reprezentanților poporului. Ei spun una și fac alta”, a spus Volodin.

În cadrul ședinței plenare din 11 aprilie, parlamentarii revizuiesc raportul final al comisiei de investigare a funcționării laboratoarelor biologice americane în Ucraina.

Duma de Stat și Consiliul Federației au decis să efectueze o anchetă parlamentară în laboratoarele biologice americane din Ucraina și să înființeze o comisie comună pentru această anchetă în martie anul trecut. Comisia include 14 parlamentari și 14 senatori. Este prezidat de vicepreședintele Dumei, Irina Yarovaya, și de vicepreședintele Consiliului Federației, Konstantin Kosachev.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img