spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăEconomieDrumul de mare viteză Filiaşi-Lugoj în linie dreaptă

Drumul de mare viteză Filiaşi-Lugoj în linie dreaptă

-

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că trei sectoare ale viitorului Drum de mare viteză Filiaşi-Lugoj au, de marţi, câştigător desemnat, deoarece o asociere de proiectanţi români şi italieni au câştigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate.

- Reclama -

„„Trei sectoare ale viitorului Drum de mare viteză Filiaşi-Lugoj au, de astăzi, câştigător desemnat! O asociere de proiectanţi români şi italieni au câştigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.

El a detaliat să sectoarele de drum pentru care vor fi elaborate studiile de fezabilitate.

„1. Contractul pentru Sectorul Filiaşi- Drobeta Turnu Severin. Valoare: 19,912 milioane de lei (fără TVA) Termen: 20 de luni de la semnare (din care 18 luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate). 2. Contractul pentru pentru Sectorul Drobeta Turnu Severin – Domaşnea. Valoare: 32,850 milioane de lei (fără TVA). Termen: 28 de luni de la semnare (din care 26 de luni sunt alocate Studiului de fezabilitate). 3. Contractul pentru pentru Sectorul Domaşnea- Caransebeş. Valoare: 17,908 milioane de lei (făra TVA) Termen: 24 de luni de la semnare (din care 22 de luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate)”, a mai precizat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a adăugat că „semnarea contractelor va fi posibilă în termen de 10 zile dacă nu vor fi depuse contestaţii”. 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img