spot_img
25.8 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăMehedinți“Drobeta Fly In”: Drumul va fi modernizat

“Drobeta Fly In”: Drumul va fi modernizat

-

Evenimentul aeronautic “Drobeta Fly In” s-a desfășurat astăzi pe Aerodromul din BalotaCa în fiecare an, participanții au încântat publicul cu acrobații pe cer, zbor cu parapanta sau cu diverse aparate de zbor ale piloților privați și ale Aeroclubului Român, partener al organizatorului, Endre Lucian Molnar, pe care îl felicit pentru stăruința de a face din acest eveniment o tradiție pentru județul Mehedinți!

- Reclama -

Ca în fiecare an, Consiliul Județean Mehedinți este partener al evenimentului, iar președintele Aladin Georgescu a participat alături de prefectul județului, Alin Isuf, deputatul Alin Chirilă, secretarul de stat, Bogdan Simcea.

În cursul acestui an vor începe lucrările de modernizare a DJ 606 A, care face legătura între DN6 (Balota) și localitatea Plopi, în cadrul proiectului implementat de Consiliul Județean Mehedinți cu fonduri europene, drum important pentru cei care participa la acest eveniment.

Contractul de proiectare și execuție a fost atribuit, iar în această perioadă se analizează contestațiile depuse.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...