spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizeDragnea vrea ca toți pesediștii să pună pe facebook: „Sunt pesedist şi...

Dragnea vrea ca toți pesediștii să pună pe facebook: „Sunt pesedist şi mândru că sunt român”

-

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, joi seara, colegilor din partid să iniţieze o acţiune comună pe Facebook prin care să transmită mesajul „sunt pesedist şi mândru că sunt român”, ca răspuns la declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis.

„Standardele duble sunt şi modul cum suntem priviţi noi. Azi am constatat că aşa-zisul preşedintele nostru a spus că mă adresez românilor şi nu pesediştilor. Adică el este mai român ca noi. Le cer colegilor să ne punem pe Facebook <<sunt pesedist şi mândru că sunt român>>”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

- Advertisement -

„Am văzut că cei care nu votează cu noi sunt proşti şi needucaţi. I-am văzut şi pe cei care vorbesc şi spun că nu susţin ideile fasciste ale USR. Ei vorbesc pentru nişte nişe din societate. Aceasta e marea diferenţă dintre noi şi ei”, a mai spus liderul PSD.

Reacţia lui Liviu Dragnea vine ca urmare a declaraţiei şefului statului Klaus Iohannis, de joi seara: „Eu de când sunt Preşedinte mă implic pentru România şi asta vreau şi pentru asta, da, voi face campanie! Şi pentru referendum, şi pentru prezidenţiale, dar mai ales pentru o Românie europeană, o Românie justă, o Românie dreaptă, o Românie aşa cum şi-o doresc românii, nu aşa cum şi-o doresc pesediştii”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img