spot_img
4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasămediuDragnea: Victor Ponta NU mai este foarte, foarte stabil

Dragnea: Victor Ponta NU mai este foarte, foarte stabil

-

„PSD se află într-o situaţie specială, când se pot adopta măsuri speciale, pe perioade tranzitorii. Dacă se întâmplă să cer încrederea colegilor mei, va fi pe o perioadă tranzitorie, până la organizarea congresului”, a declarat  duminica seara Liviu Dragnea intr-un interviu pentru Antena 3, comentând că „PSD trebuie să-şi vină în fire”.

- Reclama -

Cât îl priveşte pe Victor Ponta, liderul PSD a spus că premierul trece „printr-o perioadă foarte grea şi nu mai este foarte, foarte stabil”.

„Cred că la Comitetul Executiv ( de miercuri – n.r.) PSD trebui să-şi vină în fire. Să vobim normal, să se dea la o parte orice patimă pentru că avem miza stabilităţii acestui partid, nu a unui scaun. (…) PSD se află într-o situaţie specială, când se pot adopta măsuri speciale, pe perioade tranzitorii. Dacă se întâmplă să cer încrederea colegilor mei, va fi pe o perioadă tranzitorie, până la organizarea congresului”, a spus Dragnea, la Antena 3. El a precizat că va anunţa oficial decizia pe care o va lua luni, cel mai târziu marţi.

Liderul social-democrat a comentat că atacurile din tabăra PSD din ultima vreme nu fac decât rău partidului, iar cea mai mare greşeală ar fi ca problema de la vârful conducerii „să fie tratată cu foarte multă adrenalină”.

„Mulţi vor să se discute despre Congres. CEx poate decide să se convoace Consiliul Naţional care stabileşte când se organizează Congresul. Trebuie să stabilizăm şi să întărim conducerea partidului. Până la celula partidului există o vibraţie”,  a spus Dragnea.

Întrebat când ar trebui să se organizeze Congresul, liderul PSD a spus că există trei variante, în opinia sa: noiembrie 2015, februarie 2016, cu patru luni înainte de locale, sau după alegerile parlamentare.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img