spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAnalizeDragnea: "Sunt unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia"

Dragnea: „Sunt unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia”

-

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că „sunt unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia” și că România „trebuie să rămână a noastră”.

„Eu cred că, dacă poți, dacă ai pârghii, dacă cei care votează ți-au dat posibilitatea să poți să faci ceva pentru țară, e bine să faci ceva care să rămână, indiferent de consecințe, de consecințe personale. Am vorbit de suveranitate pentru că mi se pare ceva foarte sfânt. Sunt, din păcate, unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia. Este important pentru români, pentru fiecare român, să nu uităm că avem o obligație pentru înaintașii noștri, avem o obligație pentru copiii noștri, ca această țară să fie mândră, să fie dezvoltată, românii să trăiască mai bine și să fim suverani. Să nu uităm, totuși, că România este a noastră și trebuie să rămână a noastră”, a spus Dragnea la România TV.

- Advertisement -

Declarația a fost făcută după un eveniment organizat la Primăria Capitalei, unde trei militari români, răniți în Irak și Afganistan, au primit titlul de cetățean de onoare al orașului.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img