Dragnea, atac la miniștrii de Justiție și Finanțe

0
105

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Antena 3, că este nemulţumit de cum a gestionat Tudorel Toader problema legii privind modificarea Codurilor penale, şi nu poate spune că este „foarte mulţumit” că l-a susţinut ca ministru, adăugând că sunt şi alţi membri ai Cabinetului faţă de care are rezerve.

„Eu sunt nemulţumit pentru că faptul că a spus că a doua zi îl pune pe site-ul ministerului şi au trecut 3 săptătămâni şi nu l-a pus. S-au pierdut trei săptămâni de zile. Colegii din Parlament normal că au şi ei supărăriile lor pe asta”, a spus şeful PSD.

„Dacă se întârzie foarte mult, iniţiative legislative pot apare şi în Parlament. Parlamentul, în acest an, încă mai are dreptul să legifereze. (…) Unii funcţionari din statul român (…) critică Parlamentul atunci când Parlamentul vrea să legifereze”, a spus Dragnea conform news.ro.

Întrebat dacă regretă faptul că l-a susţinut pe Tudorel Toader pentru a fi ministru, Dragnea a răspuns:„Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot să spun că sunt foarte fericit”.

Liderul PSD a afirmat că are nemulţumiri şi faţă de alţi miniştri. Întrebat dacă este vorba despre mai mult de doi, cu referire la Tudore Toader şi Viorel, Ştefan, pe care Dragnea l-a criticat recent, social-democratul a confirmat.

„Din păcate, mai mulţi de doi. Nu sunt miniştri răi, dar eu am spus înainte de alegeri (…) că acest program de guvernare este foarte riguros şi cu care nu poţi să te joci”, a spus el.