spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăDezvaluiriDragnea anunță OUG prin care "să se anuleze protocoalele SRI" din Justiție

Dragnea anunță OUG prin care „să se anuleze protocoalele SRI” din Justiție

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă seară, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că premierului Viorica Dăncilă i s-a solicitat ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie şi efectele acestora.

- Reclama -

„I s-a cerut doamnei Dăncilă ca Guvernul să adopte rapid o OUG prin care să anuleze protocoalele şi efectele acestor protocoale. Noi avem deja un proiect de lege depus în Parlament, se pot inspira de acolo. Este în continuare foarte multă nemulţumire generată de aceste protocoale”, a declarat Liviu Dragnea conform News.ro.

Liviu Dragnea a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN).

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la Neptun, că Executivul trebuie să vină cu o soluţie, în termen rezonabil, pentru ca oameni nevinovaţi să nu execute pedepsele, afirmând că nu ştie dacă propunerea poate fi amnistia, revizuire pedepselor sau altă variantă.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...