spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăPoliticaDragnea anunță începerea procedurii de rechemare a lui George Maior din postul...

Dragnea anunță începerea procedurii de rechemare a lui George Maior din postul de ambasador în SUA. DECIZIA FINALĂ E LA IOHANNIS

-

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, după şedinţa social democraţilor, că i s-a cerut premierului ca ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, să pornească procedura de rechemare în ţară a ambasadorului României în SUA, George Maior.

- Reclama -

„Îmi aduc aminte de încă o solicitare transmisă doamnei premier (n.r.: în şedinţa PSD), ca Teodor Meleşcanu să pornească procedura de rechemare în ţară a ui George Maior. Ştiţi procedura: Ministerul de Externe- premier-preşedinte”, a declarat Liviu Dragnea.

George Maior, actual ambasador al României în SUA şi fost director SRI, a declarat luni, referitor la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani, avocat al preşedintelui Donald Trump, că aceasta este expresia unui lobby iniţiat de forţe interesate să apere persoane cu probleme cu legea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...