spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăPoliticaDragnea a strâns semnături de la 30 de organizații județene pentru demiterea...

Dragnea a strâns semnături de la 30 de organizații județene pentru demiterea lui Tudose: Robert Negoiță confirmă informația/ Nr.2 în PSD: Unii vor forța demiterea premierului

-

În jur de 30 de lideri de organizații locale ale PSD au semnat o scrisoare prin care cer tranșarea conflictului dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose prin demisia premierului, spun surse citate de Digi24.

Scrisoarea prin care s-ar cere demisia guvernului Tudose ar fi fost semnată atât la Parlament, în biroul lui Liviu Dragnea, cât și la sediul PSD, înaintea CEx. Scrisoarea ar fi fost semnată de mai mulți lideri – și din teritoriu, și din fruntea PSD.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a susţinut luni, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, că la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Parlament s-au strâns semnături de la liderii organizaţiilor judeţene ale PSD, el considerând că acest lucru este „profund în neregulă” şi „profund neprincipial”.

„Am auzit că la cabinetul de la preşedintele Camerei Deputaţilor, la domnul Dragnea, s-au strâns semnături de la preşedinţii de organizaţii din judeţe. Dacă lucrul ăsta s-a întâmplat, mie mi se pare că e profund în neregulă, profund neprincipial. Să chemi preşedinţii de organizaţii, pe rând, şi să influenţezi să semneze mi se pare profund neprincipial. De ce trebuie să luăm astăzi o decizie, repede, ce arde? Deciziile se iau cu multă înţelepciune, cu mult calm şi cu analiză profundă. Prea luăm decizii foarte importante fără să ne consultăm şi fără să analizăm îndeajuns”, a declarat Negoiţă la sediul central al PSD.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat luni că cei care vor forţa demiterea lui Mihai Tudose trebuie să vină şi cu soluţiile, susţinând că Tudose ar trebui să fie şi în continuare la Palatul Victoria.

„Acest Guvern se va numi, eu sper, că Mihai Tudose pentru că nu văd altă soluţie. (…) Cei care vor forţa demiterea premierului, trebuie să aibă şi soluţiile”, a declarat Niculae Bădălău, preşedintele executiv PSD.

Social-democraţii s-au reunit luni după-amiază în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, după ce mai mulţi lideri au solicitat o întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...