spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăDezvaluiriDoru Bușcu: A fost o întâlnire între interpuşi ai domnului Iohannis şi...

Doru Bușcu: A fost o întâlnire între interpuşi ai domnului Iohannis şi cei doi miniştri care nu vor să demisioneze

-

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, s-ar fi întâlnit în urmă cu câteva zile cu intermediari ai preşedintelui Klaus Iohannis, concluzia întrevederii fiind ca cei doi să nu-şi dea demisiile din funcţii, potrivit jurnalistului Doru Buşcu.

- Reclama -

Bușcu a fost prezentat în unele medii drept un consultant al liderului PSD Liviu Dragnea.

„Pe surse, am aflat că a fost o întâlnire între interpuşi ai domnului Iohannis sau intermediari şi cei doi miniştri care acum sunt în funcţie, şi anume Lucian Şova de la Transporturi şi Paul Stănescu de la Dezvoltare. Concluzia întâlnirii a fost că ei vor rămâne pe funcţie, ca dovadă, să spunem, intermediar a acestui fapt este refuzul celor doi de a pleca şi omisiunea a lui Iohannis de a-i revoca. Astăzi, când a anunţat miniştrii care sunt revocaţi nu i-a menţionat pe cei doi. Care este situaţia? Dacă, de exemeplu, mâine sau poimâine sau când se hotărăşte, PSD-ul vrea să numească un nou ministru , să facă o nouă propunere la Ministerul Dezvoltării şi o nouă propunere la Ministerul Transporturilor, câtă vreme oamenii ăştia nu-şi dau demisia, câtă vreme ei există în poziţia legală de ministru, aceste nominalizări pot fi refuzate râzând de preşedintele Iohannis”, a declarat, pentru MEDIAFAX, jurnalistul Doru Buşcu.

Acesta a precizat că schema este blocarea funcţionării complete a Guvernului prin persistenţa pe post a celor doi miniştri, iar în acest fel se blochează, de fapt, numirea unora noi.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu este de acord cu propunerile formulate de PSD la Transporturi şi Dezvoltare, respectiv Lia Olguţa Vasilescu şi Ilan Laufer, pe motiv că aceştia sunt nepotriviţi. De altfel, printre decretele de revocare semnate de şeful statului nu se află cele pentru aceste două portofolii.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img