spot_img
26.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăBasarabiaDorin Chirtoacă o acuză pe Maia Sandu

Dorin Chirtoacă o acuză pe Maia Sandu

-

Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, susţine că Maia Sandu a dat dovadă de imaturitate politică atunci când a respins voturile Partidului Democrat.

- Reclama -

Potrivit lui Chirtoacă, dacă înainte de al doilea tur de scrutin Maia Sandu a calificat gestul lui Marian Lupu drept un măr otrăvit, după alegeri a fost nevoită să mănânce o livadă întreagă de mere otrăvite.

„Inevitabil țambalul se va face balalaikă. Așa a fost vorba, punem batista pe țambal. Când luăm batista de pe țambal, observăm că deja țambalul e balalaikă. Cine n-a vrut să muște mărul otrăvit, trebuie să-și dea seama că nu doar la mușcat, dar l-a mâncat întreg și nu doar un măr, dar toată livada de mere otrăvite. Și eu am fost pe val în anul 2007, dar nu mi-am permis să resping niciun vot și nu mi-am permis să alung pe nimeni de la alegeri”, a spus primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...