Doi români şi opt italieni, răniţi într-un jaf armat la un supermarket din Italia

0
148

Doi cetăţeni români şi opt italieni au fost răniţi într-un jaf armat comis de doi carabinieri aflaţi în timpul liber la un supermarket situat la periferia orapului italian Napoli, anunţă surse citate de ziarul La Repubblica, transmite Mediafax.

Atacul armat a avut loc miercuri după-amiază într-un supermarket al reţelei ETE, situat în localitatea Ottaviano, la periferia oraşului italian Napoli, în sudul Italiei.

Doi carabinieri înarmaţi aflaţi în timpul liber au încercat să jefuiască magazinul, dar au întâmpinat rezistenţa celor doi proprietari.

După un schimb de focuri, carabinierii au fugit, fiind urmăriţi cu maşina de proprietari, implicaţi, din cauza vitezei, într-un grav accident. Zece persoane au fost rănite în schimbul de focuri de la supermarket şi în accidentul rutier produs în timpul urmăririi, patru dintre răniţi fiind în stare gravă.  Printre răniţi figurează şi doi imigranţi români, transportaţi, potrivit La Repubblica, la Spitalul Sarno.

Potrivit ziarului La Repubblica, autorii jafului sunt doi carabinieri originari din localităţile Cercola şi Chioggia (provincia Napoli), dar activi în oraşul Mestre (nordul Italiei).