spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO Băsescu, la B1 TV, atac voalat la SRI/DNA: Sunt oameni cărora...

VIDEO Băsescu, la B1 TV, atac voalat la SRI/DNA: Sunt oameni cărora nu li se întâmplă nimic în România. Trebuie să gândim: DE CE?

-

Fostul președinte Traian Băsescu a avut miercuri seară o intervenție telefonică la B1 Tv, în emisiunea lui Cătălin Striblea.

- Reclama -

Băsescu a spus la finalul intervenției sale că sunt oameni în România cărora nu li se întâmplă nimic din partea organelor judiciare . Fostul șef al statului i-a dat drept exemple pe Remus Truică (fost șef de cabinet al ex premierului Adrian Năstase), Eugen Bejinariu (membru al cabinetului Năstase), Aurel Radu (șef al Metrorex până marți), Alexandru Bittner (omul cheie în regimul Năstase), Dinu Pescariu și Claudiu Florică. Trebuie să ne gândim de ce nu li se întâmplă nimic, a încheiat fostul președinte intervenția telefonică la B1 Tv.

Majoritatea celor evocați de Băsescu au legătură cu dosarul Microsoft. Unii dintre ei au fost denunțători și-au scăpat, ca Pescariu și Florică, alții ca Bejinariu, Bittner sau Truică nici măcar nu mai apar în actele oficiale ale DNA.

INTERVENȚIA INTEGRALĂ A LUI TRAIAN BĂSESCU LA B1 TV:

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...