Documentul care o îngroapă pe Camelia Bogdan

0
84

Grupul de Investigații Politice (GIP)  publică un document care demonstrează că judecătoarea Camelia Bogdan ar fi mințit CSM. Camelia Bogdan a semnat sute de diplome oferite de Ministerul Agriculturii participanților la cursurile de la Poiana Brașov. Toate aceste diplome poartă antetul Ministerului Agriculturii.

Camelia Bogdan a declarat în fața CSM că banii cu care a fost remunerată pentru activitatea sa de lector „nu provin de la Ministerul Agriculturii”. Camelia Bogdan a mințit. Miercuri, 1 martie, judecătoarea Bogdan a declarat în fața sediului DNA că Ministerul Agriculturii „nu a avut absolut nicio legătură” cu seminariile la care a predat în timp ce judeca Dosarul ICA. Camelia Bogdan a mințit din nou, afirmp GIP.

Ministerul Agriculturii a acordat participanților la Programul de formare profesională, organizat în perioada 21 iulie – 1 august 2014 la Poiana Brașov, diplome de „participare și absolvire”. Toate aceste diplome sunt semnate de Camelia Bogdan. Pe toate aceste diplome apare mare și clar antetul Ministerului Agriculturii, instituția de la care au provenit banii cu care a fost plătită Camelia Bogdan.

Reamintim că judecătoarea Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură în 8 februarie 2017 pentru că, în timp ce judeca Dosarul ICA, a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în dosar, și a dat o sentință definitivă în favoarea celor de la care a primit banii.