spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăDezvaluiriDOCUMENTE EXCLUSIVE/Ministrul Dandana și-a plimbat oamenii din filiala Mehedinți la Roma pe...

DOCUMENTE EXCLUSIVE/Ministrul Dandana și-a plimbat oamenii din filiala Mehedinți la Roma pe banii statului. Și liderul USR Craiova a fost dus să vadă Fontana di Trevi

-

Membri ai Consiliului de Administrație al Societății Naționala a Apelor Minerale (SNAM) și-au aranjat o excursie la Roma pentru a studia cursul Legislația Europeană în domeniul Relațiilor de Muncă. Majoritatea sunt oamenii lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, liderul PNL Mehedinți. Dar s-a dedulcit și un userist.

- Reclama -

Conform documentelor obținute în exclusivitate de FLUX 24 și FLUX 24 de Mehedinți cele 5 persoane au fost cazațe la H10 Palazzo Galla, iar costurile au fost pentru participarea la curs de 2200 lei de persoană plus TVA, iar transportul și cazarea cu pensiune completă au costat 10.490 lei de persoană plus TVA.

Deplasarea a avut loc între 9 și 13 noiembrie anul curent.

Cele 5 persoane din delegație sunt împărțiți în 4 de la PNL și unul de la USR, chiar șeful filialei Craiova, Cezar Mihail Drăgotescu, care chiar dacă partidul său a ajuns în Opoziție este în continuare membru în CA la SNAM.

Majoritatea liberalilor, 3 din 4, sunt apropiați ai ministrului Energiei Virgil Popescu. Unul este fostul său coleg de bancă, altul vicepreședinte al filialei Mehedinți conduse chiar de Popescu poreclit Dandana.

Alin Udriște, directorul SNAM, este un traseist, el funcționând anterior ca președinte al organizației de tineret a PSD Mehedinți. El este în prezent vicepreședinte PNL Mehedinți.

LISTA DELEGAȚIEI ÎN CETATEA ETERNĂ:

Doru Corneliu Vladu – Presedinte CA SNAM Și presedinte PNL comuna Rogova, colegul de bancĂ al lui Virgil Popescu

Cezar Mihail DrĂgoescu – membru CA SNAM, preȘedinte USR Craiova 

Mihaela Parmena Tibrea-membru CA, membru PNL Timisoara

Felix Florin Braniște, membru CA SNAM – fost sef al corpului de control al MIN.ECONOMIEI în mandatul lui Virgil Popescu ( 11.2019 – 12.2020 ) 

Constantin Zorilă, membru CA, lucreazĂ la SGG

Iuliu Alin UdriȘte, Director SNAM, vicepreședinte PNL MH

Laurentiu Zainea – Director Economic SNAM SA ( fara post in organigrama SNAM SA )

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img