spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiriDOCUMENT OFICIAL: Florian Coldea este consilierul controversatului premier albanez Edi Rama. Liderul...

DOCUMENT OFICIAL: Florian Coldea este consilierul controversatului premier albanez Edi Rama. Liderul Opoziției acuză afacerile lui Coldea-Rama cu cartelul mexican de droguri Sinaloa și utilizarea politică a DNA-ului albanez

-

Controversatul general român Florian Coldea este „consilier extern al prim-ministrului albanez Edi Rama pentru consiliere pe probleme legate de SIGURANȚĂ”, este răspunsul oficial al secretarului general al guvernului albanez prezentat de FLUX 24 in fotocopie si in traducere mai jos.

- Reclama -

Documentul a fost prezentat de liderul opoziției albaneze Sali Berisha. Salariul lui Coldea ar fi de 7000 de euro lunar. Interesant că documentul guvernului albanez prezentat public acum este datat de 9.11.2023.

- Advertisement -

Despre Florian Coldea au existat informații că a creat si folosit DNA-ul albanez in favoarea premierului Edi Rama pe modelul cunoscut in România.

Liderul opoziției, Sali Berisha, s-a concentrat pe scandalul implicării guvernului lui Edi Rama in afacerile cu droguri ale cartelului mexican Sinaloa și legătura cu generalul serviciilor secrete române, Florian Coldea. „Edi Rama cu firma lui Agac l-a plătit pe generalul serviciilor secrete române”, a denunțat Berisha în timpul protestului de pe „Strada Speranței” din Tirana.

- Advertisement -

Președintele Partidului Democrat, Sali Berisha, a denunțat un alt scandal în familia premierului Edi Rama. În discursul său din timpul protestului din „Rugë e Shpresa”, Berisha a publicat interceptările unui dosar AKSHI care o implică direct pe Baxana, cumnata sa și însuși Edi Rama.

Liderul opoziției, Sali Berisha, a acuzat-o pe soția premierului, Linda Rama, că s-a întâlnit cu procurorul SPAK (n.red-DNA-ul albanez) pentru a distruge investigațiile în dosarul bajanac al lui Edi Rama. „Doamna dumneavoastră s-a întâlnit cu procurorul Mara pentru a distruge anchetele, întreabă Berisha în timpul discursului său la protestul care are loc pe „Rruga e Shpresa”.

Ca răspuns la scrisoarea dumneavoastră nr. 2564, din 28.8.2023, prin care se transmite cererea deputatului Parlamentului Albanez, dna. Vokshi, vă informăm după cum urmează.
Consilierii externi ai primului ministru sunt:
Lars-Hendrik Röller consilier extern al primului ministru pentru consiliere financiară
probleme și politici financiare internaționale legate de luarea deciziilor guvernamentale;
Florian Coldea – consilier extern al prim-ministrului pentru consiliere pe probleme legate de
SIGURANȚĂ
Simonetta Dellomonaco – consilier extern al prim-ministrului pentru cultură
În baza pct. 3, capitolul III, din Decizia nr. 584, din 7.9.2022, a Consiliului de Miniștri, „Pentru unele modificări și completări la decizia nr. 187, din 8.3.2017, a Consiliului de Miniștri, „Pentru aprobarea structurii și nivelurilor salariale ale funcționarilor publici, viceministrului și ofițerilor de cabinet din unele instituții ale administrației publice”, of modificat, prim-ministrul are dreptul de a angaja cetățeni străini ca consilieri externi, experți/consultanți recunoscuți internațional, pentru o perioadă de angajament de cel mult durata mandatului său.
Această reglementare este prevăzută în prezent în decizia nr. 325, din 31.5.2023, a Consiliului din de Miniștri, care a abrogat decizia nr. 187, din 8.3.2017, a Consiliului de Miniștri. Datele solicitate de dna. Vokshi sunt date personale și nu vă pot fi atribuite disponibil fără acordul entității relevante.
Vă mulțumesc pentru cooperare,
SECRETAR GENERAL
BLIKA E Engjell AGAÇI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img