spot_img
5.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăDezvaluiriDOCUMENT EXCLUSIV/ Generalul Dumitru Iliescu: AM LISTA CU CEI MONITORIZAȚI DE SRI

DOCUMENT EXCLUSIV/ Generalul Dumitru Iliescu: AM LISTA CU CEI MONITORIZAȚI DE SRI

-

Am pregatit lista cu membrii CSAT monitorizati de catre SRI, cu perioadele in care au fost monitorizati, cine a dispus monitorizarea, pentru ce au fost monitorizati si cum au fost valorificate informatiile rezultate in urma acestor monitorizari. De asemanea beneficiarii finali ai informatiilor astfel obtinute, scrie generalul Dumitru Iliescu, fost șef al SPP și fost consilier pe securitate națională, într-o scrisoare trimisă vineri șefului Comisiei SRI, Claudiu Manda, document obținut în exclusivitate de FLUX 24.

- Reclama -

SCRISOAREA INTEGRALĂ A GENERALULUI ILIESCU CĂTRE COMISIA SRI

IN ATENTIA DOMNULUI PRESEDINTE IULIAN CLAUDIU MANDA
Buna ziua!
Am pregatit lista cu membrii CSAT monitorizati de catre SRI, cu perioadele in care au fost monitorizati, cine a dispus monitorizarea, pentru ce au fost monitorizati si cum au fost valorificate informatiile rezultate in urma acestor monitorizari. De asemanea beneficiarii finali ai informatiilor astfel obtinute.
Materialul, pe care l-am finalizat deja, doresc sa-l predau personal Comisiei, cu rugamintea de a nu face publice numele persoanelor urmarite pana cand Comisia SRI finalizeaza cercetarea. Predarea documentului o voi face dupa ce primiti raspunsul de la SRI.
Cu aleasa consideratie!
D. Iliescu
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img