spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăSănătateDoctorul Şerban Brădişteanu ACUZĂ: Patrick Ekeng a murit cu zile

Doctorul Şerban Brădişteanu ACUZĂ: Patrick Ekeng a murit cu zile

-

Medicul Şerban Brădişteanu a făcut acuze grave la adresa celor care au intervenit sâmbătă seară, la meciul de fotbal Dinamo Bucureşti-Viitorul Constanţa, după ce fotbalistul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon la doar câteva minute după ce fusese introdus pe teren.

- Reclama -

„S-ar fi putut face totul ca să aibă cele mai mari şanse pentru a fi salvat. În primul rând, o ambulanţă care participă la astfel de competiţii trebuie să fie superdotată, ca cele SMURD. Trebuia să fi avut şi asistenţi calificaţi, medic şi aparatura necesară.Dacă aveau la dispoziţie un defibrilator, pentru a se afla ce fel de tulburare avea, s-ar fi putut trage o concluzie urgentă. Dacă s-ar fi făcut manevrele de defibrilare în cele 3 minute, şansele lui de supravieţuire ar fi fost maxime. Cele trei minute care au fost pierdute au fost foarte lungi şi au diminuat foarte mult şansele de supravieţuire. Au fost cele trei minute pe teren plus drumul până la spital. În total, au fost 6-8 minute. Asta a diminuat drastic posibilitatea de a fi resuscitat. În plus, ambulanţa nu a avut personalul care să facă astfel de manevre”, a spus Brădişteanu, potrivit ziare.com.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo – Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...