spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăcoronavirusDoar 40 de medici de familie din 166 din judeţul Botoşani vor...

Doar 40 de medici de familie din 166 din judeţul Botoşani vor să vaccineze: Din 81 în mediul urban vor să participe doar 2

-

Doar 40 de medici de familie din judeţul Botoşani şi-au dat acordul pentru a participa la campania de vaccinare a populaţiei împotriva COVID-19, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăliţei conform Agerpres.

- Reclama -

Potrivit oficialului DSP, din cei 166 de medici de familie din judeţ, doar doi medici din municipiul Botoşani şi 38 din mediul rural au acceptat să imunizeze pacienţii pe care îi au în listele proprii.

S-a solicitat o listă a medicilor de familie din judeţul Botoşani care ar accepta să vaccineze în cadrul cabinetelor medicale individuale. Este vorba de vaccinurile care pot avea condiţii de depozitare mai flexibile, cum sunt cele de la AstraZeneca şi de la Johnson. Din 166 de medici de familie – 81 din mediul urban şi 85 din mediu – şi-au dat acordul 40 de medici”, a afirmat Adăscăliţei.

Până în prezent, la nivelul judeţului Botoşani s-au vaccinat cu prima doză 25.309 persoane, iar dintre acestea 14.090 au primit rapelul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...