spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăSpecialDNA: Administratorul Episcopiei Greco-Catolice Oradea, reţinut în dosarul primarului din Beiuş

DNA: Administratorul Episcopiei Greco-Catolice Oradea, reţinut în dosarul primarului din Beiuş

-

Administratorul Episcopiei Greco-Catolice Oradea, Mircea Constantin, a fost reţinut de DNA în dosarul primarului din Beiuş, Adrian Domocoş, fiind acuzat de dare de mită, transmite Mediafax.

- Reclama -

Primarul Adrian Domocoş, preşedintele PNL Beiuş, este acuzat de luare de mită, efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia îndeplinită de primar, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, deţinerea fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi deţinerea fără drept a muniţiilor, în timp ce Mircea Constantin este cercetat pentru luare de mită.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi, marţi, la Tribunalul Bihor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2014, primarul din Beiuş a pretins şi primit, de la o persoană din conducerea Bisericii Greco-Catolice Beiuş, un imobil, proprietatea bisericii, cu titlu de concesiune, pentru o perioadă de 29 ani, în favoarea societăţii comerciale SC Alge Dom Com SRL Beiuş.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img