spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăDezvaluiriDNA a finalizat dosarul Realitatea TV

DNA a finalizat dosarul Realitatea TV

-

DNA a terminat, după 5 ani de instrumentare, dosarul Realitatea TV. Va fi trimis în instanţă în perioada următoare prin rechizitoriu. Acolo sunt nişte trimiteri în judecată, o disjungere şi o clasare. Vom vedea pe cine, ce şi cum, a anunțat pe facebook jurnalista Sorina Matei.

Deocamdată nu există însă un anunț oficial.

- Advertisement -

Co-proprietarul postului de televiziune Realitatea TV, Cozmin Guşă, a fost audiat în luna mai la DNA pentru a da declaraţii în dosarul privind modul în care a fost preluată Realitatea Media.

Motivul pentru care am fost chemat la DNA este Realitatea TV. E dosar mai nou, dar disjuns dintr-un dosar mai vechi. Nu avea ce să caute dosarul Realitatea în marele dosar Codruț Marta – evaziune fiscală, posibilă crimă. Avem un cetățean nervos din Israel, Elan Schwarzenberg, care vorbește într-un fel justițiar. Nu vrea să vină în țară să vorbească despre asta. Eu cred că această disjungere în acest dosar în care am fost chemat astăzi este un lucru util, să vedem despre ce e vorba, spunea Gușă la acel moment.

Cozmin Guşă deţine 50% din trustul Realitatea Media alături de Maricel Păcurariu. Acesta din urmă are calitatea de inculpat în acest dosar care cercetează felul în care cei doi au preluat postul de televiziune. Atât Sorin Ovidiu Vîntu, cât şi Elan Schwartzenberg, fosţi proprietari ai postului, au lansat acuzaţii dure la adresa celor doi, acuzându-i că au „furat” prin falsuri postul de televiziune.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img