spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăExterneDivorțul lui Roman Abramovici

Divorțul lui Roman Abramovici

-

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea, și partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova, au anunțat luni că se despart după zece ani petrecuți împreună, potrivit AFP.

Omul de afaceri de 49 de ani, aflat o perioadă în fruntea topului celor mai bogați oameni din Rusia, și partenera sa de 36 de ani nu au declarat niciodată public dacă au fost căsătoriți, așa cum afirmau anumite surse de presă. Comunicatul care anunță despărțirea celor doi nu aduce lămuriri despre acest aspect.

„După zece ani de conviețuire, am luat amândoi dificila decizie de a ne despărți. Vom rămâne în continuare prieteni, părinți și parteneri apropiați în proiectele pe care le-am demarat împreună”, au precizat cei doi într-o declarație de presă comună transmisă către AFP de către purtătorul de cuvânt al lui Roman Abramovici.

„Ne-am luat angajamentul de a ne crește împreună cei doi copii. Vom continua de asemenea să lucrăm la proiectele comune, Muzeul de Artă Contemporană Garage din Moscova și Centrul Cultural New Holland din Sankt Petersburg”, se pecizează în comunicat.

Înaintea relației cu Daria Jukova, Abramovici a mai avut două căsătorii din care au rezultat cinci copii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img