spot_img
25 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAnalizeDivorț în stil italian: Marius Tucă și Adrian Sârbu

Divorț în stil italian: Marius Tucă și Adrian Sârbu

-

„Divorţul” dintre Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu s-a încheiat. Jurnalistul Marius Tucă a dat în judecată societatea Aleph Media, care operează televiziunile Aleph, transmite Pagina de Media.

Tucă a deschis acţiunea în instanţă la data de 20 aprilie, potrivit informaţiilor de pe Portalul Instanţelor de Judecată, iar obiectul procesului este „ordonanţă de plată”. Cu alte cuvinte, Marius Tucă are de recuperat bani de la Aleph Media. 

- Advertisement -

Marius Tucă şi Adrian Sârbu au început colaborarea la începutul lui 2019. În luna februarie, acum trei ani, compania Aleph Media, fondată de Adrian Sârbu, intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM. Cealaltă jumătate era a familiei Tucă. Marius Tucă preluase Smart FM după ce fondatorul acestuia, Valentin Nicolau, a încetat din viaţă în 2015.

Pe lângă postul de radio, Marius Tucă şi Adrian Sârbu au intrat ca parteneri într-un proiect de televiziune. În iunie 2019, compania Smart TV Management, cu Marius Tucă şi Aleph acţionari în mod egal, primea licenţa de emisie de la CNA pentru postul generalist Smart TV. Doi ani mai târziu, Smart TV era gata de emisie şi intra online.

- Advertisement -

Marius Tucă a intrat pe Aleph News chiar în prima zi de emisie. Invitat: chiar Adrian Sârbu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img