Divinitatea și rochițele Doamnei Carmen CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

0
230

de Andrei Bădin

Pe Rareș Bogdan l-a luat gura pe dinainte și în interviul acordat lui Ion Cristoiu a spus că ”Divinitatea” a oprit puciul pregătit în decembrie pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Divinitatea a se citi fiind ”omul cu mușchi” pe numele său din buletin Klaus Werner Iohannis. Tot ”Divinitatea” a oprit și a doua încercare de lovitură de palat. Nu insistăm pe noul puci ratat din PNL. După ce Boc și Falcă s-au spălat pe mâini era clar că situația rămâne în stand by și că până spre Congres caftelile vor avea loc în culise. Pe funcții și pe bani. De principii se vorbește doar la televizor.

România are însă o problemă cu ”Divinitatea”. De la Carol al II, Antonescu, Ceaușescu, Iliescu, Băsescu și acum Iohannis România a stat sub zodia păguboasă a Conducătorului. Singurul care a eșuat a fost Emil Constantinescu.

”Divinitatea” a fost întotdeauna trasă de sforile serviciilor. ”Divinitatea” s-a crezut întotdeauna atotputernică și la final a fost executată de cei care îl lingușeau mai ieri. Toți s-au crezut imuni și au sfârșit în general cam urât. Împreună cu sfetnicii de taină care stăteau cu fundul pe birou dacă e să cităm din clasici în viață. 

Revenind la PNL și ”Divinitatea”: Prea Sfântul Klaus știe ce a pățit predecesorul său Băsescu Traian. De aceea caută un urmaș care să nu răvășeașcă mult prea bogata garderobă a doamnei Carmen și mai ales să nu pună întrebări despre case. Amin!