spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeDirectorul Institutului de Patologie de la Universitatea Heidelberg: 40% din morți sunt...

Directorul Institutului de Patologie de la Universitatea Heidelberg: 40% din morți sunt cauzate de vaccin

-


Peter Schirmacher, patolog șef la Universitatea din Heidelberg, avertizează asupra unui posibil număr mare de cazuri nedeclarate de decese cauzate de vaccinare. El cere acum să facă mai multe autopsii asupra decedaților care au fost vaccinațiîmpotriva coronavirusului, dar tezele sale au primit multe critici. În general, dacă se fac autopsii, se fac în general pe cadavrele persoanelor care au avut Covid. În schimb cadavrele persoanelor care mor în legătură cu vaccinarea ar trebui, de asemenea, examinate mai frecvent, a declarat Schirmacher pentru DPA din Stuttgart conform Ziarului Românesc din Germania.

Directorul Institutului de Patologie Heidelberg avertizează chiar despre un număr mare de decese prin vaccinare neraportate.

Medicul vrea acum să ajungă la fundul efectelor secundare rare și grave ale vaccinării, cum ar fi tromboza venoasă cerebrală sau bolile autoimune. 

Problema din punctul său de vedere: persoanele vaccinate nu mor de obicei sub observație clinică. „Medicul care examinează cadavrul nu stabilește o corelare cu vaccinarea și certifică un deces natural, iar pacientul este îngropat”, relatează Schirmacher. „Sau certifică un tip neclar de deces, iar procurorul nu vede vina unei terțe părți și eliberează corpul pentru înmormântare”.

În Baden-Württemberg, patologii au lucrat cu procurorii, poliția și medicii rezidenți, relatează Schirmacher. Peste 40 de persoane care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinare au fost autopsiate. Schirmacher presupune că 30 până la 40% dintre ei au murit ca urmare a vaccinării. În opinia sa, frecvența consecințelor fatale ale vaccinărilor este subestimată.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...